bitcoin donation

Στείλτε κανένα bitcoin να μπορώ να γράφω...
1MYx2VFyv2Emy8Qcqi3vLxEu9AoJdmZySA

Wednesday, August 22, 2012

Αν υπάρχει Θεός, τότε όλα επιτρέπονται

Όπως σε ένα φράγμα μια ελάχιστη ρωγμή από την οποία θα αρχίσει να διαρρέει νερό, πολύ σύντομα από την πίεση θα ανοίξει και όλο το φράγμα θα καταρρεύσει, έτσι και στη λογική, αν δεχτούμε κάτι αυθαίρετο και αστήρικτο οσοδήποτε μικρό, από εκείνη τη χαραμάδα σύντομα θα τρυπώσει ένας ολόκληρος ζωολογικός κήπος παραλογισμού.

Αν πάλι δεχτούμε κάτι αυθαίρετο τόσο μεγάλο όσο το ότι ο Ιησούς περπάτησε στο νερό, είναι ο υιός του Θεού και αναστήθηκε, τότε ο κόσμος παραλογισμού που ακολουθεί σύντομα μας αποκαλύπτεται.

Κάποιοι μουσάτοι κύριοι με μαύρες ρόμπες αρχίζουν να μας λένε ότι μετατρέπουν (με τη χάρη Του φυσικά) το νερό σε αγιασμό, το κρασί και το ψωμί σε αίμα και σώμα του Κυρίου. Φυσικά και πρέπει να το δεχτούμε αφού δεχτήκαμε εξαρχής τον παραλογισμό ενός θαυματοποιού Ιησού, και τους ιερούς ακόλουθούς του. Αυτοί οι κύριοι σύντομα αρχίζουν να μας λένε τι μπορούμε να τρώμε και πότε, τι δεν κάνει να τρώμε, ποια να είναι η ηθική μας, με ποιον να κοιμόμαστε, τι δεν κάνει να διαβάζουμε. Δεν μπορούμε να τα αμφισβητήσουμε, αν θέλουμε να είμαστε φιλοσοφικά συνεπείς, αφού εξ'αρχής δεχτήκαμε τον υπερβατικό Ιησού και μετά το ένα φέρνει αναπόφευκτα το άλλο.

Και μετά, οι κύριοι αυτοί θα πουν ότι ο Θεός θέλει να πάμε να εποικίσουμε την τάδε γη (βλ. αλύτρωτες πατρίδες). Και μετά ο Θεός δια των εκπροσώπων του θα πει ότι ξεκινάμε ιερό πόλεμο γιατί δεν μπορούμε να υποφέρουμε τους άπιστους αυτόχθονες.

Δέξου το Α, και μην αμφιβάλλεις ότι θα σε φτάσει στο Ω. Αν όχι εσένα, σίγουρα ένα ικανό αριθμό συνανθρώπων σου.

No comments:

Post a Comment

Αν πράγματι έχεις κάτι να πεις πες το.